OctaFX Hap llogari - OctaFX Albania - OctaFX Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX


Si të hapni një llogari në OctaFX


Si të hapni një llogari tregtare


Për të hapur një llogari tregtare, ju lutemi ndiqni udhëzimet hap pas hapi:


1. Shtypni butonin Hap llogari.

Butoni "Hap llogari" ndodhet në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit. Nëse keni probleme për ta gjetur atë, mund të përdorni formularin e regjistrimit duke përdorur lidhjen e faqes së regjistrimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
2. Plotësoni të dhënat tuaja.

Pasi të keni shtypur butonin Hap llogarinë, do të hasni në një formular regjistrimi që ju kërkon të plotësoni të dhënat tuaja. Pasi të keni plotësuar të dhënat tuaja, shtypni butonin Hap llogarinë poshtë formularit. Nëse keni zgjedhur të regjistroheni me Facebook ose Google, plotësoni informacionin që mungon dhe shtypni "Vazhdo".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
3. Verifikoni adresën tuaj të emailit.

Pasi të keni dhënë të dhënat tuaja dhe të dorëzoni formularin, do t'ju dërgohet një email konfirmimi. Pasi të gjeni dhe hapni emailin, shtypni Konfirmo .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
4. Plotësoni të dhënat tuaja personale.

Pas konfirmimit të emailit tuaj, do të ridrejtoheni në faqen tonë të internetit për të plotësuar të dhënat tuaja personale. Informacioni i dhënë duhet të jetë i saktë, i përshtatshëm, i përditësuar dhe i nënshtrohet standardeve dhe verifikimit të KYC. Ju lutemi vini re se duhet të jeni në moshë ligjore për të tregtuar Forex.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
5. Zgjidhni një platformë tregtare.

Më pas, ju duhet të zgjidhni cilën platformë tregtare dëshironi të përdorni. Ju kërkohet të zgjidhni midis një llogarie reale ose demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Për të kuptuar se cila llogari është më e mira për ju, duhet të kontrolloni krahasimin tonë të detajuar të llogarive Forex dhe llojet e tyre dhe të krahasoni veçoritë e platformës tregtare nga OctaFX. Shumica e klientëve zakonisht zgjedhin platformën MT4.

Pasi të keni zgjedhur platformën tuaj të dëshiruar, duhet të zgjidhni nëse dëshironi të hapni një llogari demo reale apo falas. Një llogari reale përdor para reale, ndërsa një llogari demo ju lejon të përdorni monedhën virtuale pa rreziqe.

Ndërsa nuk mund të tërhiqni fonde nga llogaria demo, do të mund të praktikoni strategji dhe të njiheni me platformën pa probleme.


6. Zgjedhja e plotë e llogarisë.
 • Pasi të zgjidhni një platformë, shtypni Vazhdo për të finalizuar krijimin e llogarisë tuaj.
 • Do të shihni një përmbledhje të llogarisë suaj, duke përfshirë:
 • Numri i llogarisë
 • Lloji i llogarisë (demo ose real)
 • Monedha e llogarisë tuaj (EUR ose USD)
 • Leva (mund ta ndryshoni gjithmonë në llogarinë tuaj më vonë)
 • Bilanci aktual
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX

7. Bëni depozitën tuaj të parë dhe dorëzoni një dokument verifikimi për tërheqje.

Më pas mund të bëni depozitën tuaj të parë, ose fillimisht mund të përfundoni procesin e verifikimit.

Ju lutemi, vini re se sipas politikave tona AML dhe KYC, klientët tanë duhet të verifikojnë llogaritë e tyre duke ofruar dokumentet e kërkuara. Ne kërkojmë vetëm një dokument nga klientët tanë indonezianë. Ju duhet të bëni një fotografi të KTP ose SIM tuaj dhe ta dorëzoni atë. Në këtë mënyrë vërteton se ju jeni mbajtësi i vetëm i një llogarie tregtare dhe nuk siguroni akses të paautorizuar.

Ndjekja e hapave të mësipërm ju lejon të krijoni një llogari tregtare në OctaFX. Për të filluar tregtimin, duhet të filloni procesin e depozitimit.

Lexoni se si të depozitoni në OctaFX.

Para se të hapni një llogari, është e rëndësishme të njiheni me këtë informacion:
 • Ju lutemi, lexoni plotësisht marrëveshjen e klientit përpara se të hapni një llogari.
 • Tregtimi i marzhit në Forex përfshin rreziqe të konsiderueshme. Përpara se të hyni në tregun Forex, duhet të jeni të vetëdijshëm për rreziqet e përfshira.
 • Politikat AML dhe KYC janë të vendosura për të mbrojtur llogaritë nga aksesi i paautorizuar. Për të siguruar transaksione, ne kërkojmë verifikimin e dokumenteve.

Si të hapni një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes ueb-it nga Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Facebook 2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , OctaFX po kërkon qasje në: emrin dhe fotografinë tuaj të profilit dhe adresën e emailit . Klikoni Vazhdo...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën OctaFX.


Si të hapni një llogari Google+

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google+, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Aplikacioni Android OctaFX

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular OctaFX nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “OctaFX – Mobile Trading” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit OctaFX për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.FAQ për hapjen e llogarisë


Unë tashmë kam një llogari me OctaFX. Si mund të hap një llogari të re tregtare?

 1. Hyni në Zonën tuaj Personale me adresën tuaj të emailit të regjistrimit dhe fjalëkalimin e Zonës Personale.
 2. Klikoni butonin Krijo llogarinë në të djathtë të seksionit Llogaritë e mia ose kliko Llogaritë Tregtare dhe zgjidhni Hap llogarinë reale ose Hap llogarinë demo.


Çfarë lloj llogarie duhet të zgjedh?

Varet nga platforma e preferuar e tregtimit dhe instrumentet tregtare që dëshironi të tregtoni. Ju mund të krahasoni llojet e llogarive këtu . Nëse keni nevojë, mund të hapni një llogari të re më vonë.


Çfarë levash duhet të zgjedh?

Ju mund të zgjidhni levën 1:1, 1:5, 1:15, 1:25, 1:30, 1:50, 1:100, 1:200 ose 1:500 në MT4, cTrader ose MT5. Leva është kredi virtuale që i jepet klientit nga kompania dhe modifikon kërkesat tuaja për marzh, dmth sa më i lartë të jetë raporti, aq më i ulët marzhi që ju nevojitet për të hapur një porosi. Për të zgjedhur levën e duhur për llogarinë tuaj, mund të përdorni kalkulatorin tonë Forex. Leva mund të ndryshohet më vonë në Zonën tuaj Personale.

Si të identifikoheni në OctaFX


Si të regjistroheni në llogarinë OctaFX?

 1. Shkoni në aplikacionin celular OctaFX ose faqen e internetit.
 2. Klikoni në " Identifikohu ".
 3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 4. Klikoni në butonin blu "Identifikohu" .
 5. Klikoni në " Facebook " ose " Gmail " për t'u identifikuar përmes rrjetit social.
 6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në " Ka harruar fjalëkalimin ".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Për t'u identifikuar në OctaFX, duhet të shkoni në aplikacionin ose faqen e internetit të platformës së tregtimit . Për të hyrë në llogarinë tuaj personale (hyni), duhet të klikoni në "LOG IN". Në faqen kryesore të faqes dhe futni hyrjen (e-mail) dhe fjalëkalimin që specifikuat gjatë regjistrimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX


Si të regjistroheni në OctaFX duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në logon e Facebook. Llogaria sociale e Facebook mund të përdoret në ueb dhe aplikacione celulare.

1. Klikoni në butonin
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Facebook 2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin "Identifikohu" , OctaFX po kërkon qasje te: Emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit tuaj. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën OctaFX.


Si të identifikoheni në OctaFX duke përdorur Gmail?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Gmail, duhet të klikoni në logon e Google.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Pasi të keni futur këtë hyrje dhe klikoni "Next", sistemi do të hapë një dritare. Do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj Gmail.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale OctaFX.

Kam harruar fjalëkalimin tim nga llogaria OctaFX

Nëse keni harruar fjalëkalimin duke u identifikuar në faqen e internetit të OctaFX , duhet të klikoni "HARRO PASSWORD"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin (e-mail) tuaj e-mail. Duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Do të hapet një njoftim se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Krijo fjalëkalimin" dhe shkoni në faqen e internetit të OctaFX. Në dritaren e së cilës, krijoni një fjalëkalim të ri për autorizimin pasues.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX


Kam harruar emailin nga llogaria OctaFX

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Facebook ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni ato kur regjistroheni në faqen e internetit të OctaFX. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Gmail dhe Facebook, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes: https://www.octafx.com/contact-us/
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX


Si të regjistroheni në aplikacionin OctaFX Android?

Autorizimi në platformën celulare Android kryhet në mënyrë të ngjashme me autorizimin në faqen e internetit OctaFX. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes Tregut të Google Play në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Në dritaren e kërkimit, thjesht futni OctaFX dhe klikoni "Instalo".

Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular OctaFX android duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Gmail.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në OctaFX
Thank you for rating.