Konkursi i Tregtisë Demoke OctaFX MT4 - Deri në 1000 USD!

Konkursi i Tregtisë Demoke OctaFX MT4 - Deri në 1000 USD!
 • Periudha e Konkursit: Cdo muaj
 • Çmimet: 1000 dollarë

Konkursi Demo MT4

Kohëzgjatja e raundit të konkursit është katër javë nga fillimi në fund.

Janë para virtuale në llogarinë tuaj të konkursit që ofron OctaFX. Ju nuk keni nevojë të depozitoni fonde reale për të marrë pjesë në konkursin demo.

Çdo llogari konkursi ka të njëjtat kushte tregtimi, të cilat janë: 28 çifte valutore + Ar dhe Argjend të disponueshme për tregtim, vëllimi minimal është 0.01 lot, maksimumi nuk është i kufizuar, depozita fillestare është 1000 USD, leva është 1:500.


Cilat janë çmimet?

 • Vendi i parë merr 500 USD
 • Vendi i dytë merr 300 USD
 • Vendi i tretë merr 100 USD
 • Vendi i 4-të merr 60 USD
 • Vendi i 5-të merr 40 USD


Si mund të fitoj MT4 Demo Contest ?

Për të fituar një nga çmimet, duhet të keni bilancin më të lartë kur përfundon raundi i konkursit - përqindja e fitimit nuk ndikon në fitimin. Nëse keni bilancin më të ulët, do të merrni një çmim ngushëllimi prej 100 USD.


Si mund t'i marr paratë e çmimit nëse fitoj?

Fondet e çmimit do të kreditohen në portofolin tuaj.


Kushti i Tërheqjes

Fondet në llogarinë tuaj të konkursit janë virtuale, kështu që ju nuk mund t'i tërhiqni ato.

Ju jeni të lirë të tërhiqni paratë e çmimit, t'i përdorni për të tregtuar në llogarinë tuaj reale ose t'i investoni ato nëpërmjet OctaFX Copytrading.

zgjat nga disa ditë në një javë. Për të marrë çmimin tuaj, do t'ju duhet t'i përgjigjeni disa pyetjeve për lajmet e faqes. Gjithashtu llogaria juaj duhet të verifikohet


Si mund të marr pjesë?

 • Duhet të regjistroheni ose të identifikoheni në Zonën tuaj Personale në OctaFX, më pas hapni Menunë në të djathtë dhe klikoni hapni llogarinë e Konkursit Demo të Kampionëve.
Konkursi i Tregtisë Demoke OctaFX MT4 - Deri në 1000 USD!
 • Shkarkoni platformën e tregtimit MT4 ose përdorni versionin e shfletuesit
 • Prisni deri më 26 tetor dhe filloni të tregtoni në MT4 duke përdorur një llogari konkursi
 • Merrni bilancin më të lartë dhe fitoni një çmim!

Termat dhe Kushtet

 • Emri i konkursit është OctaFX Champion, në vijim i referuar si Konkursi.
 • Konkursi organizohet dhe drejtohet nga Octa Markets Incorporated, në vijim referuar si Kompania.
 • Kohëzgjatja e konkursit është 1 muaj nga data e fillimit deri në datën e përfundimit.
 • Regjistrimi për konkursin shpallet para fillimit të tij. Gjatë periudhës së regjistrimit çdokush mund të regjistrohet në Konkurs.
 • Vetëm personat e moshës madhore mund të marrin pjesë në konkurs.
 • Çdo pjesëmarrës duhet të regjistrojë një llogari të re demo për çdo raund të Konkursit.
 • Çdo pjesëmarrës pranon të japë të dhëna reale gjatë regjistrimit. Sigurimi i të dhënave të rreme mund të rezultojë në skualifikim nga Konkursi.
 • ÇDO LLOJ ndeshje IP do t'i nënshtrohet skualifikimit.
 • Çdo lloj tregtie arbitrazhi ose çdo abuzim tjetër me çmimet dhe/ose kuotat do t'i nënshtrohet skualifikimit nga Konkursi.
 • Kompania rezervon të drejtën të refuzojë ose skualifikojë çdo pjesëmarrës pa shpjeguar arsyen. Arsyet e skualifikimit mund të përfshijnë hapjen e porosive të kundërta me vëllim të madh me të njëjtat çifte valutore në llogari të ndryshme tregtare në afërsisht të njëjtën kohë, si dhe përdorimin e dështimeve në rrjedhën e kuotave për të marrë fitim të garantuar ose çdo lloj tjetër mashtrimi.
 • Çdo llogari konkursi ka të njëjtat kushte tregtimi, domethënë:
 • Lloji i llogarisë – i ngjashëm me llogarinë OctaFX Micro
 • Mjetet e tregtimit – të ngjashme me llogarinë OctaFX Micro
 • Depozita fillestare – 1000 USD
 • Leva: 1:500
 • Vëllimi minimal – 0,01 lot, vëllimi maksimal nuk është i kufizuar
 • Lejohen të gjitha teknikat e tregtimit ose EA.
 • Të gjitha statistikat aktuale të konkursit janë në dispozicion në faqen e internetit të OctaFX.
 • Në datën e përfundimit të konkursit, të gjitha porositë e hapura do të mbyllen automatikisht me normën aktuale të tregut.
 • Pjesëmarrësi me bilancin më të lartë fiton konkursin.
 • Fituesit pranojnë publikimin e emrave të tyre në rrjetet sociale.
 • Fituesi duhet t'u përgjigjet plotësisht pyetjeve të intervistës për t'u publikuar në faqen OctaFX
 • Një çmim duhet të kërkohet gjatë një muaji pas përfundimit të raundit. Përndryshe, OctaFX ka të drejtë të mohojë dhënien e një çmimi
 • Çdo konkurrent pajtohet që disa nga të dhënat e tij/saj të regjistrimit (duke përfshirë por pa u kufizuar në vendin e banimit) do të publikohen në octafx.com.
 • Çmimi paguhet në portofolin e klientëve dhe mund të tërhiqet.
 • Në rast se dy ose më shumë fitues të konkursit kanë bilanc të barabartë në fund të konkursit, ata do të ndajnë çmimin në mënyrë të barabartë.
 • Kompania rezervon të drejtën të deklarojë çdo çmim të dhënë tashmë të pavlefshëm dhe subjekt anulimi me dëshmi direkte ose indirekte të tentativës së operacioneve mashtruese me fondet e çmimit.


FAQ

Kur përfundon raundi aktual?
Ju mund ta gjeni datën e përfundimit të raundit aktual nën skedën Round Current të faqes Champion Demo Contest.

Llogaria ime e konkursit është çaktivizuar. Pse nuk mund të bashkohem në konkurs dhe të filloj tregtimin?
Mund të hyni në platformën e tregtimit MT4 duke përdorur hyrjen dhe fjalëkalimin e konkursit vetëm PAS fillimit të raundit! Para së gjithash, kontrolloni nëse po përpiqeni të hyni në platformën e duhur tregtare. Konkursi Demo Champion është i disponueshëm vetëm në MT4! Pastaj kontrolloni nëse raundi i konkursit është aktiv. Ju mund ta gjeni këtë informacion në faqen kryesore të Zonës tuaj Personale.

Ju mund t'i shihni statuset E pa filluar, Aktive ose Përfunduar në të njëjtat rreshta si llogaritë e konkursit MT4. Mund të hyni në platformën e tregtimit MT4 dhe të filloni tregtimin vetëm nëse llogaria e konkursit është shënuar si Aktive.

Konkursi i Tregtisë Demoke OctaFX MT4 - Deri në 1000 USD!

Ku mund ta gjej renditjen time të konkursit?
Ju mund ta gjeni renditjen tuaj të konkursit në listën Llogaritë e Mia në faqen kryesore të Zonës tuaj Personale .

Vini re se renditja juaj aktuale do të shfaqet vetëm në rreshtin e llogarisë së konkursit të shënuar si Aktive. Duke klikuar në lidhjen Rank, ju mund të shihni faqen tuaj personale të konkursit me informacion të detajuar (gradimi, tregtia, fitimi ose humbja, ndryshimet e renditjes, arritjet, e kështu me radhë).
Konkursi i Tregtisë Demoke OctaFX MT4 - Deri në 1000 USD!
A mund ta përdor llogarinë time të konkursit në raunde apo gara të tjera?
Ju nuk mund të përdorni llogarinë tuaj të konkursit për raunde të shumta konkursi ose gara të tjera. Ju duhet të hapni një llogari të re të Konkursit Demo-kampion për çdo raund. Për një konkurs demo javor të cTrader ju duhet të hapni një llogari të Konkursit Demo të cTrader.
A mund të marr pjesë në konkurs nëse llogaria ime OctaFX nuk verifikohet?
Po, mund të hapni një llogari të Konkursit Demo Champion edhe nëse llogaria juaj OctaFX nuk është verifikuar.
Thank you for rating.