Натпревар за демо тргување OctaFX MT4 - до 1000 американски долари!

Натпревар за демо тргување OctaFX MT4 - до 1000 американски долари!
 • Период на натпреварот: Секој месец
 • Награди: 1000 долари

Демо натпревар MT4

Должината на рундата на натпреварот е четири недели од почеток до крај.

Тоа се виртуелни пари на вашата сметка за натпревар што ги обезбедува OctaFX. Не треба да депонирате вистински средства за да учествувате во демо-натпреварот.

Секоја конкурсна сметка ги има истите услови за тргување, а тоа се: 28 валутни парови + злато и сребро достапни за тргување, минималниот волумен е 0,01 лот, максимумот не е ограничен, почетниот депозит е 1000 УСД, потпора е 1:500.


Кои се наградите?

 • Првото место добива 500 УСД
 • Второто место добива 300 УСД
 • Третото место добива 100 американски долари
 • 4-то место добива 60 американски долари
 • 5то место добива 40 американски долари


Како да победам на MT4 демо натпревар ?

За да освоите една од наградите, треба да имате највисоко салдо кога ќе заврши кругот на натпреварот - процентот на добивка не влијае на победата. Ако имате најниско салдо, ќе добиете утешна награда од 100 американски долари.


Како да ја добијам паричната награда ако победам?

Средствата за наградата ќе се кредитираат на вашиот паричник.


Услов за повлекување

Средствата на вашата сметка на натпреварот се виртуелни, така што не можете да ги повлечете.

Слободно можете да ја повлечете паричната награда, да ја користите за тргување со вашата вистинска сметка или да ја инвестирате преку OctaFX Copytrading.

тоа трае од неколку дена до една недела. За да ја добиете вашата награда, ќе треба да одговорите на неколку прашања за новостите на страницата. Исто така, вашата сметка мора да биде потврдена


Како можам да учествувам?

 • Треба да се регистрирате или да се најавите на вашата лична област на OctaFX, потоа да го отворите Менито од десната страна и да кликнете на отворена сметка на Champion Demo Contest.
Натпревар за демо тргување OctaFX MT4 - до 1000 американски долари!
 • Преземете ја платформата за тргување MT4 или користете ја верзијата на прелистувачот
 • Почекајте до 26 октомври и започнете со тргување на MT4 користејќи сметка за натпревар
 • Добијте го највисокото салдо и освојте награда!

Правила и услови

 • Името на натпреварот е OctaFX Champion, во понатамошниот текст како Натпревар.
 • Натпреварот го организира и води Octa Markets Incorporated, во понатамошниот текст Компанијата.
 • Времетраењето на натпреварот е 1 месец од датумот на започнување до датумот на завршување.
 • Пријавувањето за Конкурсот се најавува пред неговиот почеток. За време на периодот на пријавување, секој може да се пријави на Конкурсот.
 • На натпреварот можат да учествуваат само полнолетни лица.
 • Секој учесник мора да регистрира нова демо сметка за секој круг на натпреварот.
 • Секој учесник се согласува да обезбеди вистински податоци за време на регистрацијата. Обезбедувањето лажни податоци може да резултира со дисквалификација од Натпреварот.
 • СЕКОЈ ВИД IP-натпревар ќе биде предмет на дисквалификација.
 • Секаков вид на арбитражна трговија или каква било друга злоупотреба со цените и/или понудите ќе биде предмет на дисквалификација од натпреварот.
 • Компанијата го задржува правото да одбие или дисквалификува кој било учесник без да ја објасни причината. Причините за дисквалификација може да вклучуваат отворање на спротивставени налози со голем обем со исти валутни парови на различни трговски сметки приближно во исто време, како и употреба на неуспеси во протокот на понуда за добивање гарантирана добивка или било кој друг вид на мамење.
 • Секоја сметка на натпреварот ги има истите услови за тргување, односно:
 • Тип на сметка - слично на сметката OctaFX Micro
 • Алатки за тргување - слични на слични на сметката OctaFX Micro
 • Почетен депозит – 1.000 УСД
 • Потпора: 1:500
 • Минимален волумен – 0,01 многу, максималниот волумен не е ограничен
 • Сите техники за тргување или EA се дозволени.
 • Сите тековни статистики за натпреварот се достапни на веб-страницата OctaFX.
 • На датумот на завршување на натпреварот, сите отворени нарачки ќе бидат автоматски затворени по тековната пазарна стапка.
 • Учесникот со највисоко салдо победи на натпреварот.
 • Победниците се согласуваат со објавување на нивните имиња на социјалните мрежи.
 • Победникот мора целосно да одговори на прашањата од интервјуто кои ќе бидат објавени на страницата OctaFX
 • Наградата мора да се бара во текот на еден месец по завршувањето на рундата. Во спротивно, OctaFX има право да одбие да дава награда
 • Секој натпреварувач се согласува дека некои од неговите/нејзините податоци за регистрација (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на земјата на живеење) ќе бидат објавени на octafx.com.
 • Наградата се плаќа во паричникот на клиентите и може да се повлече.
 • Во случај двајца или повеќе победници на натпреварот да имаат еднакви салда на крајот на натпреварот, тие ќе ја поделат наградата подеднакво.
 • Компанијата го задржува правото да ја прогласи секоја веќе дадена награда за неважечка и предмет на откажување по директен или индиректен доказ за обиди за измамни операции со наградните средства.


Најчесто поставувани прашања

Кога завршува тековниот круг?
Можете да го најдете крајниот датум на тековната рунда под табулаторот Тековен круг на страницата Шампион демо натпревар.

Мојата сметка за натпреварот е оневозможена. Зошто не можев да се приклучам на натпреварот и да почнам да тргувам?
Можете да влезете во платформата за тргување MT4 користејќи ги најавувањето и лозинката за натпреварот само ОТКАКО ќе започне кругот! Прво, проверете дали се обидувате да влезете во вистинската платформа за тргување. Шампионскиот демо натпревар е достапен само на MT4! Потоа проверете дали кругот на натпреварот е активен. Овие информации можете да ги најдете на главната страница на вашата лична област.

Може да ги видите статусите Сè уште не е започнато, Активно или Завршено во истите редови како сметките на натпреварот MT4. Можете да се најавите на платформата за тргување MT4 и да започнете со тргување само ако сметката на натпреварот е означена како Активна.

Натпревар за демо тргување OctaFX MT4 - до 1000 американски долари!

Каде можам да го најдам мојот ранг за натпревар?
Можете да го најдете вашиот натпреварувачки ранг во списокот Мои сметки на главната страница на вашата Лична област .

Имајте предвид дека вашиот моментален ранг ќе се појави само во редот на сметката на натпреварот означен како Активен. Со кликнување на врската Ранг можете да ја видите вашата лична страница за натпревар со детални информации (ранг, тргување, добивка или загуба, промени во рангирањето, достигнувања и слично).
Натпревар за демо тргување OctaFX MT4 - до 1000 американски долари!
Може ли да ја користам мојата сметка за натпревар во други рунди или натпревари?
Не можете да ја користите вашата сметка за натпревар за повеќе рунди на натпревари или други натпревари. Мора да отворите нова сметка за демо натпревар на шампиони за секој круг. За неделен демо натпревар на cTrader , треба да отворите сметка за демо натпревар на cTrader.
Може ли да учествувам на натпреварот ако мојата сметка на OctaFX не е потврдена?
Да, можете да отворите сметка на Champion Demo Contest дури и ако вашата сметка на OctaFX не е потврдена.
Thank you for rating.