Бонуси - OctaFX North Macedonia - OctaFX Северна Македонија

 • Период на натпреварот: Секој месец
 • Награди: 1000 долари
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: 50% бонус на секој депозит
 • Период на промоција: Секоја недела
 • Промоции: Освојте скутер
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: Подароците се: маица, часовник, Windows 8 таблет, Windows 10 лаптоп...
 • Период на натпреварот: Секоја недела
 • Награди: 400 долари
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: Попуст и специјални поволности
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: 1 УСД за 1 стандардна лота