Упатства - OctaFX North Macedonia - OctaFX Северна Македонија

Често поставувано прашање (ЧПП) за тргување: бонус за депозит, депозит, повлекување, IB програма, AutoChartist, CopyTrading во OctaFX
Упатства

Често поставувано прашање (ЧПП) за тргување: бонус за депозит, депозит, повлекување, IB програма, AutoChartist, CopyTrading во OctaFX

Бонус за депозит Каков бонус за депозит нудите? Можете да барате бонус од 10%, 30% или 50% на секој депозит. Како можам да побарам бонус? За да го побарате б...
Како да користите Autochartist Market Reports со OctaFX
Упатства

Како да користите Autochartist Market Reports со OctaFX

Извештаите на Autochartist Market даваат јасен преглед на тековните трендови кај најпопуларните инструменти за тргување. Доставени до вашето сандаче на почетокот на секоја трговска сесија, извештаите може да сугерираат која трговија треба да ја внесете следната или дали на вашата тековна стратегија му треба прилагодување. Покрај тоа, тој обезбедува значителни придобивки за заштеда на време при анализата на графиконите. Секој извештај за пазарот се состои од три главни делови:
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS
Упатства

Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

Metatrader 4 (MT4): Преземете, инсталирајте и најавете се Веб-платформа Metatrader 4 Веб-платформата MT4 ви овозможува да тргувате од кој било прелистувач на кој било операт...