OctaFX Поканете пријател Промоција - 1 УСД за 1 стандардна лота

OctaFX Поканете пријател Промоција - 1 УСД за 1 стандардна лота
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: 1 УСД за 1 стандардна лота


OctaFX покани програма за пријател

OctaFX воведува нов тип на придружна програма ориентирана кон нивните трговци кои се подготвени да ги поканат своите пријатели и да добијат награда за тоа. Никогаш не било толку едноставно како сега. Не мора повеќе да отворате IB сметка за да ги упатувате вашите пријатели.

 • Стапката на провизија за „Покани пријател“ е 1 УСД за 1 стандарден лот.
 • Провизијата се кредитира еднаш во 24 часа во Паричникот на клиентот.
 • Клиентот може да ја пренесе провизијата за упатување од Паричникот на неговата/нејзината трговска сметка.
 • Минималниот износ на трансфер е 5 УСД.
OctaFX Поканете пријател Промоција - 1 УСД за 1 стандардна лота


Како работи

1. Добијте ја вашата врска за упатување во вашата лична област
2. Испратете ја вашата врска за упатување до вашите пријатели преку месинџери како што се WhatsApp, Skype, Telegram или споделете ја вашата врска за упатување преку социјалните мрежи, на пример, Facebook, Twitter или Instagram.
3. Заработете провизија за секоја стандардна лота со која тргуваат вашите пријатели
4. Добијте и повлечете ја вашата провизија еднаш во 24 часа или префрлете ја на вашата трговска сметка
5. Најдете ја вашата статистика за упатување во вашата Лична област


Услов на програмата за покани пријател

 • Сите клиенти имаат право да учествуваат во програмата освен ако веќе не се вклучени во програмата за упатување IB.
 • Провизијата се плаќа врз основа на обемот на тргување на пријателите на клиентот кои ги отвориле своите сметки користејќи ја уникатната врска за упатување на клиентот.
 • За да се добие единствената врска за упатување, клиентот треба да потврди и да уплати на неговата/нејзината сметка или паричник.
 • Провизијата се плаќа за нарачки извршени на сите платформи.
 • Провизијата се плаќа само за валидни нарачки. Валидната нарачка е трговија во согласност со сите следни услови:
  • Трговијата траеше 180 или повеќе секунди
  • Разликата помеѓу отворената цена и цената за затворање на нарачката е еднаква или е повеќе од 30 поени (3 точки во 4-цифрена прецизност)
  • Нарачката не беше отворена или затворена со делумно затворање и/или повеќекратно затворање.
 • Забрането е клиентот да се нарекува себеси, себеси или роднините како пријатели.
 • Компанијата го задржува правото да го исклучи клиентот од листата на референти.
 • Компанијата го задржува правото да ја деактивира врската за упатување на клиентот во случај на измамни активности.
 • Секоја ситуација што не е опишана во овие правила ќе биде предмет на одлука на компанијата.
 • Компанијата го задржува правото да ја промени, ажурира или откаже оваа програма со известување во вестите на компанијата.
Thank you for rating.